Miljövänligt dokumentarkiv

Miljövänligt dokumentarkiv

Istället för att konsulten och kunden har allt på papper kan dokument lagras i dokumentarkivet. I dokumentarkivet kan du till exempel lagra lönebesked, bokslut, deklarationer och uppdragsavtal. 

Tillgängligt för både kund och konsult

Tillgängligt för både kund och konsult

Dokumentarkivet är en gemensam yta där kund och konsult kan samarbeta. Arkivet kan anpassas utifrån kundens behov, med exempelvis skräddarsydda mappar för olika ändamål. Både kunden och konsulten kan lagra dokument som är tillgängliga för båda parter.

Dokumentarkiv säkrare än e-post

Dokumentarkiv säkrare än e-post

Slipp osäkerheten med mailhantering och hantera istället kommunikationen via dokumentarkivet. På så sätt undviker du också att hantera persondata via mail.  

Ett gemensamt och säkert dokumentarkiv för konsult och kund

Ett gemensamt och säkert dokumentarkiv för konsult och kund

Ett dokumentarkiv är ett bra sätt att effektivisera sin verksamhet. Det är tillgängligt både för dig som konsult och din kund. Kunden själv kan också vara med i processen och förstå den ekonomiska situationen lättare. Då de bli involverade på ett annat sätt. 
Att arbeta med ett molnbaserat dokumentarkiv är både lättare och mer säkert, speciellt nu när GDPR trätt i kraft. Tidsvinsten och effektiviseringen är markant eftersom kunden själv kan ladda upp sina dokument. Det bästa med dokumentarkivet är att dina kollegor har också tillgång till dem, så kommunikationen inom bolaget effektiviseras också.
 

Vanliga frågor om Praktiskt dokumentarkiv

Med vårt praktiska dokumentarkiv kan du lättare hålla koll på alla dokument som skickas mellan dig som konsult och kund.

Kan man anpassa behörigheter i dokumentarkivet?

Ja men, självklart! Konsulten väljer själv vem som ska ha tillgång till dokumentarkivet.  

Skapar jag egna dokumentmappar eller finns det standardmappar?

Du kan skapa egna standardmappar som enkelt finns tillgängliga även för andra kunder.

Hur vet jag om det finns nya dokument i arkivet?

Det är möjligt att ställa in så att notifiering skickas när nytt dokument lagts till.

Prova gratis i 30 dagar

Det praktiska dokumentarkivet sparar dig som konsult väldigt mycket tid samtidigt som det ger dig struktur i ditt arbete. Så varför inte testa det gratis i 30 dagar, så ser du själv!

Prova gratis
praktiska dokumentarkivet