Alla månadsrapporter sparade

Alla månadsrapporter sparade

Alla månadsrapporter historiskt finns sparade i arkivet i finsit vilket gör det enkelt för såväl redovisningskonsult som kund att hitta gamla rapporter istället för att leta bland mail. 
 

Periodrapporter med grafik

Periodrapporter med grafik

Snygga nyckeltal, grafisk presentation och en komprimerad balans- och resultaträkning kombineras med konsultens kommentarer i en helhet på samma ställe i månadsrapporten. Det ger ett proffsigt intryck och gör det enklare för kunden att förstå.

Färre klick per månadsrapport

Färre klick per månadsrapport

Istället för att exportera siffror från bokföringen, lagra på datorn, bifoga i mail och skriva kommentarer så kan du direkt från finsit skicka en notifiering med en länk till månadsrapporten till kunden. Färre klick och snabbare process!

Kvalitetssäkrad månadsrapportering till kund

Kvalitetssäkrad månadsrapportering till kund

Genom att arbeta med Periodrapporter i finsit för månadsrapportering får din byrå ett kvalitetssäkrat sätt att kommunicera med kunderna. Det är enkelt att ta över uppdrag från en annan redovisningskonsult då alla tidigare månadsrapporter är sparade i arkivet.

Att arbeta med månadsrapporter digitalt är ett steg i att införa ett digitalt arbetssätt som är enkelt att ta till sig för redovisningskonsulten. Tidsvinsten är omedelbar då det innebär mycket färre klick att arbeta på detta sätt. Det blir då enklare att gå vidare med andra steg i byråns digitaliserings- och effektiviseringsresa.

Finsit gör det också enklare att dela på uppdrag på ett kontor eller mellan olika kontor då all information finns tillgänglig i verktyget, istället för i olika konsulters mailkorgar.

Vanliga frågor om periodrapporter

Det är enkelt att komma igång med Periodrapporter och programmet är intuitivt och lättförståeligt. De frågetecken som uppstår beror oftast på oklarheter i interna rutiner där det kan behövas en förankringsprocess för att standardisera arbetet.

Kan jag lägga in egna kommentarer i rapporter?

Ja, det finns möjlighet att kommentera siffrorna.

Kan jag anpassa periodrapporten beroende på kund?

Ja, genom att mappa in kunder för olika företagstyper kan du anpassa periodrapporten.

På vilket sätt underlättar periodrapporter arbetet för redovisningskonsulten?

Redovisningskonsulten får en checklista som kan användas för att säkerställa kvalitén i rapporteringen.

På vilket sätt sparar periodrapporter tid?

Det finns skräddarsydda standardtexter som kan användas som kommentarer, vilket gör att det går snabbare att sätta samman kommentarer

Prova gratis i 30 dagar

Vi kan prata hur länge som helst om fördelarna med finsit, fast det bästa är ju att testa själv! Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång och prova gratis i 30 dagar.

Prova gratis idag
Prova gratis i 30 dagar