Integration med Fortnox

Integration med Fortnox

Finsit har en mycket populär integration med Fortnox:

  • För dig som jobbar med Fortnox program
  • Allt molnbaserat och tillgängligt överallt
  • Enkelt och användarvänligt
  • Certifierad partner till Fortnox
Prova finsit gratis i 30 dagar

Tydliga fördelar med integration till Fortnox

Snabb drill-down till verifikat

Snabb drill-down till verifikat

I den nya uppdateringen av finsit finns en förbättrad funktionalitet avseende kopplingen till Fortnox. Genom att klicka på en enskild händelse går det att få upp en bild av leverantörsfakturan, kvittot mm direkt i finsit, vilket förenklar analysen av siffrorna.

Prova gratis
Snyggt presenterad bokföringsdata

Snyggt presenterad bokföringsdata

För dig som vill ha tillgång till mer grafiska rapporter direkt från din bokföring i Fortnox får du genom finsit en mycket bra komplettering som ger dig överblick.

Prova gratis
 5-veckors likviditetsbudget

5-veckors likviditetsbudget

När du arbetar i finsit med koppling till Fortnox kan du enkelt upprätta en 5-veckors likviditetsbudget baserad på kund- och leverantörsreskontra-data från Fortnox. Det blir då tydligt hur länge pengarna räcker i bolaget och om det krävs några åtgärder för att säkra upp penningflödet.

Prova gratis

Helhetspaket med Fortnox och finsit

Flera större byråer erbjuder sina kunder ett helhetspaket med finsit tillsammans med Fortnox Bokföring
Genom att alla kunder använder samma bokföringsprogram underlättas arbetet enormt för redovisningskonsulterna. De slipper hålla sig à jour med flera olika program, och genom att det är en molnbaserad lösning slipper de uppdateringar och att fundera på om de arbetar i rätt version. Fortnox har också konkurrenskraftiga priser till slutkunden vilket gör det attraktivt i kunderbjudande.

Fortnox Bokföring i kombination med finsits grafiska framställning ger dig det bästa av två världar. Ett stabilt och kostnadseffektivt molnbaserat bokföringsprogram och samtidigt snygga rapporter som är enkla att presentera vidare för ekonomiska intressenter i bolaget som t.ex. styrelse eller bank.

koppling fortnox

Så här fungerar kopplingen till Fortnox

Av dig som användare krävs inte mer än att du har ett konto på finsit och är uppkopplad på din telefon, läsplatta eller dator. När du lägger till vår integration får du två val. Oavsett vilken av kopplingarna du använder hämtar du all data från Fortnox med en knapptryckning - sedan är du igång. Det tar mindre än en minut att komma igång efter att du aktiverat integrationsmodulen i Fortnox.

  • Standard - hämta information i en vanlig SIE4-fil
  • Utökad - Tar förutom bokföringen även med öppna reskontraposter.