Integration med SIE-fil

Integration med SIE-fil

Oavsett vilket ekonomiprogram du hanterar bokföringen i går det enkelt att importera via SIE-fil:

  • Fungerar för alla
  • Enkelt att komma igång
  • Mer levande rapportering
Prova finsit gratis i 30 dagar

finsit & integration med SIE-fil

Inga tidskrävande setups

Inga tidskrävande setups

Du importerar din bokföring med ett klick, inom ett par minuter har du tillgång till all den business intelligence du behöver.

Prova gratis
Oberoende av ekonomiprogram

Oberoende av ekonomiprogram

Med finsit kan du fortsätta använda ditt vanliga bokföringsprogram. Via SIE-fil kan du importera från Hogia, Visma, Briljant, Edison, Björn Lundén och många fler. 

Prova gratis
Snygga och mer lättlästa rapporter

Snygga och mer lättlästa rapporter

Istället för tråkiga rapporter från det vanliga bokföringsprogrammet får din kund möjlighet att ta till sig siffrorna för sin verksamhet på ett enkelt sätt.

Prova gratis

Helhetslösning från Wolters Kluwer

I Sverige finns en standardkontoplan och ett standardiserat sätt att importera och exportera bokföringsdata via SIE-fil. Förkortningen står för Standard Import Export.  Finsit har en del specialintegrationer till bla Fortnox och Bokslut från Wolters Kluwer, men för alla andra bokföringsprogram fungerar det att importera bokföringsdatan via SIE-fil. 
Det innebär att du inte behöver göra några stora investeringar eller förändringar för att komma igång med finsit- du kan helt enkelt bara använda SIE-fil som är ett standardiserat sätt att arbeta i Sverige. 

Så här fungerar import från SIE-fil till finsit

Det är enkelt att importera en SIE-fil och till ditt stöd finns en manual på våra supportsidor. Om filen inte går att importera får du en varning och en upplysning om varför importen misslyckas. I importguiden får du även möjlighet att välja vilka datum du vill importera. Det finns också möjlighet att importera eventuell budget som följer med filen för att kunna göra jämförelser mellan utfall och budget i rapporter.